Mikä on arvoasunto tai -kiinteistö?

Mikä on arvoasunto tai -kiinteistö?

Termejä arvokiinteistö ja -asunto käytetään kiinteistönvälitysalalla erittäin löyhästi. Usein arvokiinteistöksi tai -asunnoksi mielletään joko kauniin fasadin omaava rakennus tai klassisesti saneerattu ja sisustettu asunto. Pahimmillaan arvokiinteistöksi riittää, että se on vain hetkellisesti kallis.

Qvadrat LKV:n määritelmä

Mielestämme edellä mainitut määritelmät eivät kunnolla kuvaa arvo-termin merkitystä. Arvokiinteistön ja -asunnon määritelmä lähtee perusajatuksesta, että kiinteistön tai asunnon arvo säilyy tai jopa nousee, vaikka muu markkina laskisi, jolloin asunnon relatiivinen arvo nousee. Edellytyksenä on kuitenkin, että kiinteistö sijaitsee arvokkaaksi omaksutulla alueella ja että kiinteistöä on hoidettu sekä ammattimaisesti että pitkäjänteisesti.

Mathias Heinonen

Mathias Heinonen

Vastuuvapauslauseke

Samankaltaiset artikkelit

Paljonko asunnon vuokraus maksaa?

Asunnon omistamisesta ja sen vuokrauksesta syntyy erinäisiä kuluja. Tässä blogikirjoituksessa tarkastelemme vuokraustoiminnasta syntyviä kustannuksia ja tarjoamme meidän suosituksia vuokra-asuntosi hoitamiseen.

Lue lisää

Välitämme Elämänlaatua ja Unelma-asumista

Qvadratille jokainen asiakas on äärimmäisen tärkeä, siksi asiakassuhteen vaaliminen on koko toimintamme kulmakivi. Asiakkaamme arvostavat toiminnassamme neljä eri ominaisuutta ylitse muiden: luottamusta, palvelunlaatua, tulosta ja omistautumista.

Mathias Heinonen & Niclas Sergelius

Suosikit

Tilaa arviokäynti

Tilaa arviokäynti

Ilmainen
Tutustu

Ota yhteyttä

Pietarinkatu 20, 00140 Helsinki

Tehdään myyntisunnitelmastanne totta!

 

Haluatko toteuttaa myyntisuunnitelmasi? Jätä yhteystietonne ja olemme teihin yhteydessä.