Suurasiakkaille

Välitystehtävä on luottamustehtävä ja vaikka yrityksemme on pieni työntekijämäärältään on meihin luotettu isoissa projekteissa. Nykyiset viestintätyökalut ja kanavat mahdollistavat laajan ja tehokkaan kommunikoinnin isoille asiakasryhmillekin. Kuitenkin siten että Qvadratin henkilökohtainen ja personallinen asiakasyhteys säilyy. Alla muutama esimerkki jo suoritetuista projekteista.

Valmistuneet projektit

Sinfonia

Töölönkatu 28, Taka-Töölö

Sinfonia

S-Pankki Asunto Erikoissijoitusrahasto konvertoi entiset Sibelius-Akatemian tilat asuinkäyttöön ja loi 80 upeaa vuokrahuoneistoa Töölön sydämeen. Rauhallisella paikalla Töölönlahden tuntumassa sijaitseva As Oy Helsingin Sinfonia on erinomaisten kulkuyhteyksien, ulkoilumahdollisuuksien sekä palveluiden lähellä. Kodit valmistuivat marraskuussa 2021 ja Qvadrat vastasi 32 perheasunnon vuokraamisesta. Qvadrat vastaa näiden asuntojen vuokraamisesta myös tulevaisuudessa.
LUE LISÄÄ

Isabella

Madeiranaukio 4, Jätkäsaari

Isabella

Ålandsbanken asuntorahaston Isabellassa on 67 kotia 15. kerroksessa. Huoneistot ovat avaria ja valoisia ja niiden ikkunoista aukeaa näkymät joko merelle, Helsingin ylle tai kotoisalle korttelin yhteiselle sisäpihalle. Isabella sijaitsee Jätkäsaaressa, meren rannalla, josta polkaiset pyörällä Kamppiin kymmenessä minuutissa. Huoneistot ovat muuttovalmiita 2022 tammikuussa. Qvadrat vastasi asuntojen myynnistä asuntosijoittajille.
LUE LISÄÄ

Tapiolan keskusta

Kirjokansi 1-4 & Sammonsilta 5, Tapiola

Tapiolan keskusta

Uudistunut Tapiolan keskus on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen asuinalue. Kirjokansi on keskellä kaupunkipuistoja, tarjoten samalla kertaa aidosti vihreää ja korkeatasoista asumista sekä kauppakeskuksen palvelut puutarhakannen alla.
Projekti muodostui kolmesta eri vaiheesta Ainoakauppakeskuksen päälle rakennettujen kerrostalojen huoneistoiden myymisestä.

Vaihe 1: Valkeanvirittäjä – 62 kpl asuntoja
& Kuunkiertymä – 53 kpl asuntoja
Vaihe 2: Tammen Taittaja – Taiantaika molemmissa 57 asuntoa
Vaihe 3: Hattara – 81 kpl asuntoja
Lue lisää

Ota yhteyttä