fbpx

Palvelut

Qvadrat on kumppaninne kaikissa asuntoihin ja kiinteistöihin liittyvissä kysymyksissä. Elämän tärkeissä asioissa on usein kyse luottamuksesta. Haluamme luoda ja ylläpitää pitkäaikaisia asiakassuhteita, jossa kaiken perustana on luottamus. Alla kuvaus tarjoamistamme palveluista - mikäli tarpeenne ulottuu pidemmälle, ole yhteydessä ja keskustellaan miten voimme olla avuksi.

Arviointi

Suoritamme tarpeidenne mukaan arvion, arviolausunnon tai arviokirjan asunto-osakkeestanne tai kiinteistöstänne. Olkaa yhteydessä ja kertokaa tarpeistanne.

Myyntivälitys

Kauttamme kotinne ja sijoituksenne löytävät uuden omistajan vaivattomasti. Myyntiprosessia luotsaa palvelun laatu, omistautuminen, luottamus ja tulos.

Vuokravälitys

Yli 2000 vuokrattua asuntoa - Hoidamme vuokraustarpeenne samoja arvoja vaalien kuin myyntitoiminnassamme.

Arviointi

Arvio

Ensiaskel asunnon tai kiinteistön myynnissä. Kohteeseen tutustuttuamme esitämme teille arvion kohteesta perusteluineen. Samassa yhteydessä voimme antaa tarjouksen myynti- tai vuokrauspalvelustamme.

Arviolausunto

Yleisin kirjallinen asunto-osakkeen tai kiinteistön arviomuoto on arviolausunto. Lausunto on sivun mittainen asiakirja jolla perustelemme kohteesta saatavan kauppahinnan mikäli kohde realisoitaisiin markkinoilla. Arviolausunto tehdään yleisesti pankkia, ositusta, verottajaa tai perunkirjoitusta varten.

Arviokirja

Arviokirja on arviolausuntoa kattavampi asiakirja jossa perustelut määritetylle kohteen arvolle ovat laajemmat ja monimuotoisemmat. Arviokirjassa arvo määritellään joko kauppa-, tuotto-, kustannusarvomenetelmää tai näiden yhdistelmää käyttäen. Arviokirja toimii tilanteissa jossa kohteen arvoon vaikuttaa useampi tekijä ja arvo ei ole yksiselitteinen.

Myyntivälitys

Kauttamme kotinne tai sijoituksenne löytävät uuden omistajan vaivattomasti. Otamme käsiimme koko prosessin – aina oikean hinnan määrittelystä, kaupan viimeistelyyn saakka. Kaikessa toiminnassamme meitä ohjaa palvelun laatu, omistautuminen, luottamus ja tulos.

 

Olemme erikoistuneet Helsingin eteläisiin kaupunginosiin ja loma-kiinteistöihin pääkaupunkiseudulta länteen. Alueellinen keskittyminen vuosien ajan on luonut vankan tuntemuksen ja tietämyksen eteläisten kaupunginosien taloyhtiöistä ja paikallisista ilmiöistä.

Palvelut

Vuokravälitys

Qvadratin kautta yli 2000 asuntoa on löytänyt uuden vuokralaisen. Hoidamme vuokraustarpeenne samoja arvoja vaalien kuin myyntitoiminnassamme – palvelun laatu, omistautuminen, luottamus ja tulos etusijalla.

 

Vuokravälitystoimintamme pitää mielen valppaana ja alueellinen ammattiosaaminen lujittuu.

Ota yhteyttä

Pietarinkatu 20, 00140 Helsinki

Pietarinkatu 20, 00140 Helsinki