Våra tjänster

Qvadrat on kumppaninne kaikissa asuntoihin ja kiinteistöihin liittyvissä kysymyksissä. Elämän tärkeissä asioissa on kyse luottamuksesta. Haluamme luoda ja ylläpitää pitkäaikaisia asiakassuhteita, jossa kaiken perustana on luottamus. Alla kuvaus tarjoamistamme palveluista. Mikäli tarpeenne ulottuu pidemmälle, ole yhteydessä ja keskustellaan miten voimme olla avuksi.

Perustettu

1950

Välitetytjä koteja

+ 1

Volyymi

+ 1 M€

Bostadsförmedling

Genom oss hittar din bostad eller investering en ny ägare bekymmerslöst. Vi tar hela processen i våra händer - från att fastställa rätt pris till att slutföra affären. I all vår verksamhet styrs vi av servicekvalitet, engagemang, förtroende och resultat.

Teemme kaikki asunnon myyntiä varten tarvittavat toimenpiteet. Tilaamme valokuvauksen, teetämme asunnon pohjakuvan ja tilaamme asiakirjat. Ennen valokuvausta toimitamme sinulle stailaus ja kuvausohjeen.

 

Teemme myös asuntoilmoituksen ja markkinoimme asuntoa tavoittaaksemme mahdollisimman laajan ostajakunnan. Markkinointi tapahtuu julkaisupalveluissa kuten Oikotie ja Etuovi sekä kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Pyydettäessä toimitamme myös kohteen statistiikkaa.

 

Kun on näyttöjen aika, laadimme kaiken tarvittavan korkeatasoisen näytön pitämiseksi sisältäen esitteet, kyltit ja asiakirjat. Mikäli tarpeen, toimitamme myös näyttöihin valmistautumisen ohjeet. Järjestämme näytöt sinun ehdoillasi ja sinulle sopivana aikana.

 

Ostajat voivat jättää tarjouksia toivomallaan tavalla, joko sähköisesti verkkosivujemme kautta tai paperilla.

 

Tuemme sinua ja potentiaalisia ostajia koko myyntiprosessin ajan olemalla joustavasti tavoitettavissa.

 

Kaupantekoon valmistelemme kauppakirjan, varaamme kaupantekoajan, tilaamme osakekirjat ja johdamme kaupantekotilaisuuden. Mikäli DIAS-kaupan ehdot täyttyvät, voimme ostajan tai myyjän toiveesta toteuttaa kaupat digitaalisesti. Sinun tai ostajan estyessä, voimme edustaa teitä kaupantekotilaisuudessa.

 

Kaupanteon jälkeen teemme asianmukaiset ilmoitukset sekä verottajalle että taloyhtiölle sekä tuemme sinua ja ostajaa kauppojen jälkeen.

Yhdessä sinun kanssa. Koti on aina koti, jonka arvo on mittaamaton, mutta sillä on aina hintansa. 

 

Arviokäynnin jälkeen annamme sinulle arvion toteutuvasta kauppahinnasta ja esitämme hinnoittelustrategian joka perustuu asuntosi piirteisiin, toteutuneisiin kauppahintoihin, markkinoiden vaikutuksiin ja arvioinnin ammattitaitoomme. 

 

Lopullinen pyyntihinta sovitaan erikseen kanssasi ennen asunnon markkinointia.

Välityspalvelun hinnasta ja sisällöstä sovitaan aina tapauskohtaisesti kohteen piirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen.

 

Välityspalkkiomme asettuu useimmiten 2,48–4,96 % (sis. alv) välille toteutuneesta velattomasta myyntihinnasta. 

 

Hinnoittelumme on mahdollisimman läpinäkyvä jonka vuoksi meillä ei ole minimipalkkiota tai erillisä kuluja. Mikäli toimeksianto ei toteudu toimeksiannon irtisanomisesta tai päättymisestä johtuen, kannamme syntyneet kustannukset.

Olemme erikoistuneet Helsingin eteläisiin kaupunginosiin ja loma-kiinteistöihin pääkaupunkiseudulta länteen.

 

Alueellinen keskittyminen vuosien ajan on luonut vankan tuntemuksen ja ammattitaidon eteläisten kaupunginosien taloyhtiöistä ja paikallisista ilmiöistä.

Jätä soittopyyntö välittäjällemme

Antti P.
Google
Läs mer
Qvadrat tuntee alueen erittäin hyvin ja onnistui löytämään haastavassa markkinatilanteessa vuokralaiset. Tilanhakijoita ei voi jäädä odottamaan, vaan heitä pitää aktiivisesti etsiä. Sopimusneuvottelut sujuivat kitkattomasti Niclaksen ja Mathiaksen välittämänä.
Erja H.
Google
Läs mer
Tehokas ja ammattitaitoinen palvelu !
Maria E.
Google
Läs mer
Asiantuntevaa, luotettavaa ja ystävällistä palvelua. Olemme käyttäneet Qvadratia jo useamman vuoden ja kaikki asioiden hoito on ollut mutkatonta ja mukavaa. Erityisen arvokasta silloin, kuin itse asuimme ulkomailla. Suosittelen lämpimästi.
Ralf H.
Google
Läs mer
Olen käyttänyt Qvadratin palveluita asuntojen vuokraamiseen säännöllisesti jo usean vuoden ajan, olen ollut toimintaan ja tuloksiin tyytyväinen.
Lars J.
Google
Läs mer
Qvadrat har i 30 års tid förtjänstfullt skött uthyrningen av min lägenhet i Ulrikasborg. Som gammal kund har min anspråkslösa isats vid byte av hyresgäst på senare tid helt kunnat skötas på distans per telefon och e-mail.
Kaarle V.
Google
Läs mer
Asiantuntevaa palvelua! Asunnon arviointi sujui mutkattomasti ja asianmukaisesti.
Nina W.
Google
Läs mer
Excellent service! Effektiv och smidig bostads- och fastighetsförmedling! Loistava palvelu!
Tiina P.
Google
Läs mer
Asuntomme myyntiprosessi sujui alusta loppuun ongelmitta. Saimme todella hyvää ja asiantuntevaa palvelua Qvadratin Mathiakselta, lämmin suositus!
Timo S.
Google
Läs mer
Sujuvaa, avointa ja ystävällistä palvelua, suosittelen! 👍
Lotta L.
Google
Läs mer
Luotettavaa, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Suosittelen erittäin lämpimästi!
Caroline A.
Google
Läs mer
Excellent and diligent service. Very friendly and competent staff. Great help to find the best tenant among applicants.
Samuli L.
Google
Läs mer
Todella hyvä, luotettava ja nopea palvelu! Olen käyttänyt Qvadratin palveluja useamminkin ja ollut aina todella tyytyväinen.
Franceska H.
Google
Läs mer
Fantastisk och effektiv service! Inom loppet av 3 veckor var min bostad uthyrd från att ha första gången varit i kontakt. Rekommenderar starkt!
Ingrid H.
Google
Läs mer
Erinomainen asiakaspalvelu!
Daniel H.
Google
Läs mer
Väldigt kunniga och vänliga mäklare hjälpte oss att hitta lägenhet!
Susanne E.
Google
Läs mer
Super service, allt går som smort
Föregående
Nästa
4,7 tähden arvio Googlessa
4.7/5

Ostotoimeksianto

Löydä uusi unelmien asunto ostotoimeksiannon avulla. Erinomaiset asunnot ovat usein kiven alla eivätkä aina tavoita juuri sinua. Käännämme kivet puolestasi ja autamme sinut unelmiesi asuntoon!

Ostotoimeksianto on myyntitoimeksiannon käänteinen palvelu – sen sijaan että möisimme asuntonne, etsimme teille uuden asunnon kriteerienne mukaan. Täten sinun ei tarvitse juosta turhilla näytöillä ja tutustua kohteisiin. Me teemme sen puolestasi. 

 

Ostotoimeksianto alkaa kartoitustapaamisella jossa käymme etsittävän asunnon kriteerit läpi kanssanne. Kun hakukriteerit ovat asetettu, solmitaan ostotoimeksiantosopimus sovitun mukaisesti.

 

Löytääksemme sopivan asunnon sinulle käymme avoimien markkinoiden tarjonnan läpi, käytämme laajaa välittäjäverkostoamme hyväksi ja lisä-potkuna käytämme kohdennettua markkinointia sosiaalisessa mediassa tai perinteisiä markkinointikanavia tavoittaaksemme mahdollisimman laajan myyjäkunnan.

 

Tuemme sinua asianmukaisessa ja huolellisessa asunnon ja taloyhtiön läpikäynnissä ennen ostoa. Kauppatekniset seikat ja järjestelyt otamme hoidettavaksemme jotta kauppa sujuu sinun ja myyjän edun mukaisesti. 

Yhdessä myyjän, välittäjän ja sinun kesken. Tarjoamme myyjälle arvion kohteesta ja myyjä voi halutessaan käyttää omaa harkintaa sekä useamman välittäjän arvioita hinnan määrittelemiseksi.

 

Lopullinen kauppahinta on arvioiden, harkinnan ja neuvottelujen lopputulema. 

Ostotoimeksiantopalvelun välityspalkkio sovitaan aina tapauskohtaisesti. Palkkio perustuu etsittävän kohteen haasteellisuuteen. 

 

Ostotoimeksiantojen keskimääräinen palkkio asettuu 2,48-4,96 % (sis. alv) haarukkaan. Palkkio lasketaan toteutuvasta velattomasta hinnasta. 

 

Mikäli ostotoimeksianto ei tuota tulosta, emme veloita sinua tuloksettomasta työstä. 

 

Ostotoimeksiannon solmiminen meidän kanssamme ei myöskään estä sinua solmimasta useampaa ostotoimeksiantoa toisten välittäjien kanssa. 

Olemme erikoistuneet Helsingin eteläisiin kaupunginosiin ja loma-kiinteistöihin pääkaupunkiseudulta länteen.

 

Alueellinen keskittyminen vuosien ajan on luonut vankan tuntemuksen ja ammattitaidon eteläisten kaupunginosien taloyhtiöistä ja paikallisista ilmiöistä.

Jätä soittopyyntö välittäjällemme

Tutustu ajatuksiimme ja hae inspiraatiota

Hyresförmedling

Genom Qvadrat har över 2 000 bostäder hittat en ny hyresgäst. Vi behandlar dina hyresbehov med samma värderingar som i vår försäljningsverksamhet - servicekvalitet, engagemang, förtroende och resultat kommer först.

Hoidamme vuokraukset avaimet käteen menetelmällä. Vuokranantajan sinun tulee ainoastaan huolehtia asiakirjojen allekirjoituksista, lopputarkastuksesta sekä vakuuden vapauttamisesta entiselle vuokralaiselle.


Teemme kaikki valmistelut asunnon vuokrausta varten (sis. valokuvaus, pohjakuvan teettäminen ja asiakirjojen tilaaminen). Ennen valokuvausta toimitamme sinulle tai vuokralaiselle stailaus- ja kuvausohjeen. Laadimme vuokrailmoituksen ja markkinoimme asuntoa tavoittaaksemme oikeat vuokralaiskandidaatit.


Kun on näyttöjen aika, laadimme kaiken tarvittavan korkeatasoisen näytön pitämiseksi. Näytön yhteydessä vuokralaiskandidaateilla on mahdollisuus jättää asuntohakemus. Esittelemme sinulle potentiaaliset kandidaatit, joiden joukosta saat valita mieluisimman.

 

Kirjoitamme vuokrasopimukset ja hoidamme avainten luovutuksen uuden vuokralaisen kanssa. Tarvittaessa toimimme vuokralaisen yhteyshenkilönä vuokrasuhteen aikana.


Tuemme sinua ja vuokralaiskandidaatteja koko vuokrausprosessin ajan olemalla joustavasti tavoitettavissa.

Välityspalkkiomme on 1 kk vuokra + arvonlisävero 24 % toteutuvasta kuukausivuokrasta.

 

Liiketilojen välityspalkkio on 1,5kk vuokra + arvonlisävero 24 % toteutuvasta kuukausivuokrasta.

 

Mikäli vuokralainen on yritys, maksaa vuokraava yritys välityspalkkiomme.

 

Mikäli toimeksianto ei toteudu toimeksiannon irtisanomisesta tai päättymisestä johtuen, kannamme syntyneet kustannukset.

Olemme erikoistuneet Helsingin eteläisiin kaupunginosiin ja loma-kiinteistöihin pääkaupunkiseudulta länteen.

 

Alueellinen keskittyminen vuosien ajan on luonut vankan tuntemuksen ja tietämyksen eteläisten kaupunginosien taloyhtiöistä ja paikallisista ilmiöistä.

Tutustu ajatuksiimme ja hae inspiraatiota

Värdering

Det första steget i att sälja en lägenhet eller fastighet. Efter att ha bekantat oss med objektet kommer vi att presentera en bedömning av föremålet med motivering. Samtidigt kan vi lägga ett erbjudande på vår försäljnings- eller uthyrningsförmedling.

Värderingsutlåtande

Yleisin kirjallinen asunto-osakkeen tai kiinteistön arviomuoto on arviolausunto. Lausunto on sivun mittainen asiakirja jolla perustelemme kohteesta saatavan kauppahinnan mikäli kohde realisoitaisiin avoimilla markkinoilla. Arviolausunto tehdään yleisesti pankkia, ositusta, verottajaa tai perunkirjoitusta varten.

Värderingsbok

En värderingsbok är ett mer omfattande dokument än ett värderingsutlåtande där motiveringarna för föremålets angivna värde är bredare och mångsidigare. I en värderingsbok bestäms värdet med antingen handel-, avkastning-, kostnadsmetoden eller en kombination av dessa. Värderingen fungerar i situationer där värdet på en vara påverkas av flera faktorer och värdet inte är entydigt.

Jätä soittopyyntö välittäjällemme

Ta kontakt