fbpx

Våra tjänster

Qvadrat är er högra hand i alla frågor som rör boende och fastigheter. Viktiga saker i livet handlar ofta om tillit. Vi vill skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer där allt bygger på förtroende. Nedan följer en beskrivning av de tjänster vi erbjuder – ifall era behov överskrider dessa, hör av dig så diskuterar vi hur Qvadrat kan stå till tjänst för er.

Värdering

Enligt era behov kommer vi att utföra en värdering, värderingsutlåtande eller värderingsbok av ditt bostadsbestånd eller fastighet. Kontakta oss och berätta om dina behov.

Bostadsförmedling

Genom oss hittar ditt hem och din investering en ny ägare bekymmerslöst. Försäljningsprocessen styrs av servicekvalitet, engagemang, förtroende och resultat.

Hyresförmedling

Mer än 2000 uthyrda lägenheter - Vi tar hand om era uthyrningsbehov med samma värden som i vår försäljningsverksamhet.

Värdering

Värdering

Det första steget i att sälja en lägenhet eller fastighet. Efter att ha bekantat oss med objektet kommer vi att presentera en bedömning av föremålet med motivering. Samtidigt kan vi lägga ett erbjudande på vår försäljnings- eller uthyrningsförmedling.

Värderingsutlåtande

Den vanligaste skriftliga värderingen av en bostadsaktie eller fastighet är ett värderingsutlåtande. Utlåtandet är ett dokument på en sida med vilket vi motiverar köpeskillingen för fastigheten om fastigheten sålts på marknaden. Ett värderingsutlåtande görs vanligtvis för en bank, skiljevägg, skattskyldig eller handling.

Värderingsbok

En värderingsbok är ett mer omfattande dokument än ett värderingsutlåtande där motiveringarna för föremålets angivna värde är bredare och mångsidigare. I en värderingsbok bestäms värdet med antingen handel-, avkastning-, kostnadsmetoden eller en kombination av dessa. Värderingen fungerar i situationer där värdet på en vara påverkas av flera faktorer och värdet inte är entydigt.

Bostadsförmedling

Genom oss hittar din bostad eller investering en ny ägare bekymmerslöst. Vi tar hela processen i våra händer - från att fastställa rätt pris till att slutföra affären. I all vår verksamhet styrs vi av servicekvalitet, engagemang, förtroende och resultat.

 

Olemme erikoistuneet Helsingin eteläisiin kaupunginosiin ja loma-kiinteistöihin pääkaupunkiseudulta länteen. Alueellinen keskittyminen vuosien ajan on luonut vankan tuntemuksen ja tietämyksen eteläisten kaupunginosien taloyhtiöistä ja paikallisista ilmiöistä.

Våra tjänster

Hyresförmedling

Genom Qvadrat har över 2 000 bostäder hittat en ny hyresgäst. Vi behandlar dina hyresbehov med samma värderingar som i vår försäljningsverksamhet - servicekvalitet, engagemang, förtroende och resultat kommer först.

 

Vår hyresförmedlingsverksamhet håller sinnet alert och den regionala professionella kompetensen stärks.

Ta kontakt

Petersgatan 20, 00140 Helsingfors

Petersgatan 20, 00140 Helsingfors