Företag

Förmedling är ett förtroendeuppdrag och även om vårt företag har ett fåtal anställda har vi fått förtroende i stora projekt. Befintliga kommunikationsverktyg och kanaler möjliggör omfattande och effektiv kommunikation även för stora kundgrupper. Ändå så att Qvadrats personliga och förtroliga kundrelation bevaras. Nedan följer några exempel på pågående och redan avslutade projekt.

Genomförda projekt

Sinfonia

Tölögatan 28, Bortre Tölö

Sinfonia

S-Banken Bostad - byggde om gamla Sibelius-Akademin till ett bostadshus, och skapade 64 st enastående hyreslägenheter i hjärtat av Tölö. Sinfonia har ett lugnt läge nära Tölöviken, nära utmärkta transportförbindelser, utomhusaktiviteter och tjänster. Bostäderna blev färdiga i november 2021 och Qvadrat ansvarde för hyresförmedlingen av 32 st familjebostäder. I framtiden kommer Qvadrat också att ansvara för hyresförmedlingen av dessa lägenheter.
Läs mera

Isabella

Madeiranaukio 4, Busholmen

Isabella

Ålandsbankens bostadsfonds Isabella har 67 bostäder på 15 våningar. Lägenheterna är rymliga och ljusa och deras fönster erbjuder utsikt över havet, över Helsingfors eller kvarterets gemensamma innergård. Isabella ligger på Busholmen, vid havet, varifrån du kan cykla till Kampen på tio minuter. Lägenheterna ska vara inflyttningsklara i januari 2022. Qvadrat ansvarade för försäljning av lägenheter till bostadsinvesterare.
Läs mera

Hagalunds centrum

Kirjokansi 1-4 & Sammonsilta 5, Hagalund

Hagalunds centrum

Det förnyade Hagalunds centrum är ett unikt bostadsområde i Finland. Kirjokansi ligger mitt i stadsparkerna, samtidigt som det erbjuder verkligt gröna och högkvalitativa bostäder och köpcentrumets tjänster under trädgårdsdäcket.
Projektet bestod av tre olika faser, försäljning av bostäder i höghusen byggda ovanpå Ainoa-köpcentrumet.

Fas 1: Valkeanvirittäjä - 62 st bostäder
& Kuunkiertymä - 53 st bostäder
Fas 2: Tammen Taittaja & Taiantaika - i båda 57 st bostäder
Fas 3: Hattara - 81 st bostäder
Läs mera

Ta kontakt