Meistä

Qvadratille jokainen asiakas on äärimmäisen tärkeä, siksi asiakassuhteiden vaaliminen on koko toimintamme kulmakivi. Asiakkaamme arvostavat toiminnassamme neljää eri ominaisuutta ylitse muiden: luottamusta, palvelunlaatua, tulosta ja omistautumista.

Qvadrat

[kvadr·at] substantiivi

Ruotsinkielinen substantiivi jonka suomenkielinen vastine on neliö ja viittaa matematiikkaan tai geometriaan. Arkikielessä neliö viittaa neliömetriin joka on keskeinen käsite asunto- ja kiinteistökaupassa.

Arvot

Luottamus. Elämän tärkeissä asioissa on usein kyse luottamuksesta.  Haluamme sekä luoda että ylläpitää pitkäaikaisia, luottamukseen perustuvia asiakassuhteita. Toivomme ensitapaamisen olevan ensiaskel pitkälle ystävyyssuhteelle – olit sitten ostamassa, myymässä tai vuokraamassa.

 

Palvelun laatu. Oli kyseessä sitten tapa jolla esittelemme asuntosi, toimimme itse näytöllä tai kaupan loppuun saattaminen, teemme aina parhaamme erinomaisen palvelunlaadun takaamiseksi.

 

Tulos. Haluat luonnollisesti mahdollisimman hyvän hinnan kun myyt tai vuokraat asuntoasi. Tapamme työskennellä on osoittautunut erittäin tehokkaaksi ja johtanut useaan huipputulokseen.

 

Omistautuminen. Meille on tärkeää, että omistautumisemme näkyy ja tuntuu. Meillä et häviä suureen joukkoon, vaan asiakkaanamme palvelemme sinua ajan kanssa.

 

Mikään ei tunnu meistä paremmalta kuin se, että vanha asiakas soittaa ja haluaa jälleen toimia kanssamme. Silloin tiedämme, että olemme onnistuneet työssämme.

Tutustu ajatuksiimme ja hae inspiraatiota

Tutustu Qvadratiin

Qvadrat on työntekijämäärältään pieni yritys, mutta olemme siitä huolimatta nousseet yhdeksi arvostetuimmista kiinteistönvälitysyrityksistä Etelä-Helsingissä. Yhdistämme asiantuntemuksemme tiiminä, tuodaksemme sinulle parhaan mahdollisen tuloksen kotisi myynnissä ja vuokrauksessa. Tutustu paremmin meihin alla!

Perustaessani Qvadratin lähes kaksikymmentä vuotta sitten, kantavana ajatuksena toiminnan pohjaksi olivat luottamus, ammattitaito ja perusteellinen aluetuntemus sekä ylivertainen asiakaspalvelu. Kiinteistönvälitystoiminta perustuu mitä suurimmissa määrin luottamukseen ja hyvänä osoituksena vuosien aikana ansaitusta luottamuksesta ovat asiakkaamme, jotka palaavat luoksemme osto-, myynti ja vuokratoimeksiannoillaan.

Vapaa-ajallani viihdyn kolmilapsisen perheen isän roolissa ja yhteisten harrastustemme, mm. kite- ja purjelautailun ja laskettelun parissa.

Niclas Sergelius

Kiinteistövälittäjä

(KTM / LKV)

Valintani Qvadratiin perustui suurin osin yritysarvoihimme. Tuntui luontevalta hypätä mukaan toimivaan yritykseen, jonka arvot ovat linjassa omieni kanssa. Kiinteistönvälitys on mielenkiintoinen ala, jossa pääsen yhdistämään aikaisemmat työkokemukset opintojeni kanssa. Dynaaminen työskentelytapamme avaa minulle myös mahdollisuuksia vaikuttaa suuresti siihen, miten Qvadrat kehittyy vastaamaan ja ylittämään nykyisten- sekä tulevien asiakkaiden odotukset.

Mikäli en ole tavoitettavissa, olen todennäköisesti purjehduskilpailuissa tai muualla urheilemassa. Hikoilu ja hengästyminen tekee hyvää sekä mielelle että liiketoiminnalle.

Mathias Heinonen

Myyntineuvottelija

(KTM)

Perustaessani Qvadratin lähes kaksikymmentä vuotta sitten, kantavana ajatuksena toiminnan pohjana olivat luottamus, ammattitaito ja perusteellinen aluetuntemus sekä ylivertainen asiakaspalvelu. Kiinteistönvälitystoiminta perustuu mitä suurimmissa määrin luottamukseen ja hyvänä osoituksena vuosien aikana ansaitusta luottamuksesta ovat asiakkaamme, jotka palaavat luoksemme osto-, myynti ja vuokratoimeksiannoillaan.

Vapaa-ajallani viihdyn kolmilapsisen perheen isän roolissa ja yhteisten harrastustemme, mm. kite- ja purjelautailun ja laskettelun parissa.

Niclas Sergelius

Kiinteistövälittäjä (KTM / LKV )

Valintani Qvadratiin perustui suurin osin yritysarvoihin, tuntui helpolta hypätä mukaan toimivaan yritykseen, jonka arvot ovat linjassa omieni kanssa. Kiinteistövälitys on mielenkiintoinen ala, jossa pääsen yhdistämään teoreettisen näkemykseni ja kehittää käytännön taitojani läheisessä yhteydessä sidosryhmiemme kanssa. Dynaaminen työskentelytapamme avaa minulle mahdollisuuksia vaikuttaa suuresti siihen, miten Qvadrat kehittyy vastaamaan nykyisten ja tulevaisuuden asiakkaittemme odotukset.

Mikäli minua ei tavoita, olen todennäköisesti purjehduskilpailuissa tai muualla urheilemassa. Hikoilu ja hengästyminen tekee mielestäni hyvää sekä sielulle että liiketoiminnalle.

Mathias Heinonen

Myyntineuvottelija (KTM)

Ota yhteyttä